Trialsporten

Trial

Trial bør være grundlaget for alt motorsport på to hjul!

Trial giver balance, koncentration og kontrol – de vigtigste egenskaber!

Ser man på de store stjerner i motorsporten, vil man ofte støde på flere med baggrund i trial.

Om trial

Trial er en motorsportsgren, hvor man på en motorcykel skal gennemkøre svære afmærkede ruter kaldet “sektioner”. Gennemkørslen bliver bedømt af en official, og man får strafpoint for jordberøringer eller fejlkørsler. En perfekt gennemkørsel giver således 0 strafpoint, og den højeste score muligt er 5 strafpoint for fejlkørsel. Reglerne for fejlkørsel er en smule omfattende, men indebærer f.eks. at køre uden for afmærkningen. Ved jordberøring får man 1 strafpoint for hver gang man sætter foden ned, dog maksimalt 3 strafpoint ved 3 eller flere jordberøringer.

Trial kaldes ofte jorden er giftig på motorcykel.
Trialkørere findes i alle aldre og med alle ambitionsniveauer!

Vi har kørere fra ca. 3 år og op til de ældste omkring 80. Nogle kørere træner hårdt for at køre med i f.eks. EM, mens andre hygger i skoven et par gange om året. Trialsporten er kort sagt for alle!

Kunne du tænke dig at læse mere om sporten er der et par links her:
Rebildtrialsport – her er meget information om sporten
Rebildtrialsport
For de unge kørere
Junior|moto

Trialhero og trialsporten

[columns align=”center, left” gutter=”50″]
[col]

Morten Andersen:

Født: 28/5-93

Kørt trial siden: 11/6-04

Bedste resultat: Samlet #10 i junior klassen i EM 2016

Morten har altid haft interessen for motorsport, og efter at have set en trialopvisning måtte han bare prøve, og derefter var det op på motorcyklen. Målrettet træning har sikret Morten 4 DM-titler. Morten har en uddannelse som automekaniker og med mange timer på motorcyklen, er der også mange timer i værkstedet. Dette har medført at Morten har rigtig godt styr på vedligehold og reparation af trialmotorcykler.

Sofie Sørensen:

Født:17/3-94

Kørt trial siden:

Bedste resultat: Samlet # i EM Womens championship 2017

Sofie har helt fra barn kørt motorcykel og startede på en Yamaha PW50. Efter at have kørt cross af flere gange begyndte hun med trial. Sofie har altid gjort tingene på hendes måde, og det har bragt hende til den absolutte top! Sofie er den eneste dansker (både af mænd og kvinder), der i over 20 år har kørt VM i den hårde klasse. Sofie er ofte at finde i Trialhero’s bod til arrangementer. Sofie har vundet 5 DM-titler, og er derfor den pige med flest DM-titler i historien.
[/col]
[col image=”203″ image_size=”featured”]
[/col]
[/columns]

Trialopvisning

[columns align=”center, middle” gutter=”0″]
[col image=”210″ image_size=”featured”]
[/col]
[col]
Trial opvisninger eller trial shows udføres over hele landet.
MOTO-SHOW er den mest professionelle løsning for dig, der har brug for verdensklasse underholdning på 2-hjul. Her er showet bygget op omkring en trailer, hvilket sikrer at det eneste arrangøreren skal klare er adgang til strøm. Ydermere er der mikrofon i hjelmen, så publikum hele tiden kan følge med i hvad der foregår.

Læs mere her
[/col]
[/columns]